TÖRTÉNETÜNK - KÜLDETÉSÜNK - ALAPELVEINK - JÖVŐKÉPÜNK

A STORY

A TÖRTÉNET 1999 DECEMBERÉBEN INDULT...

„Célom, hogy ezt a hatalmas változást

amit saját magamon tapasztaltam

a jól kialakított matracnak köszönhetően

tovább adhassam minél több embernek, és segíthessek neked."

Feketeöves karate mesterként, heti 5 edzést megtartva, 30-as éveim derekán úgy ébredtem reggelente, mint aki nem tud felegyenesedni, szinte folyamatosan fájt a derekam. Gondoltam ennek a fele sem tréfa! Okokat kerestem és Megoldásokat.

Mitől fájhat egy egészséges, sportos fiatalember dereka, háta?

És ekkor döbbentem rá, hogy az ágyunk okozza a reggeli panaszaimat. Mi lehet a megoldás erre? Ekkor betettem az ágyunkba kipróbálásként azt az ortopéd matracot, amit forgalmazni akartunk a gyapjú termékeink mellett. Ahogy teltek a napok és hetek én döbbentem meg a legjobban. Ez igaz! Ez a matrac nem csak kényelmes, hanem a „helyére is rak mindent”.

Frissen, fájdalmak nélkül ébredtem minden reggel, és természetesen azóta is. (Igaz most már 56 éves vagyok.) Ez volt az a pillanat amikor azt mondtam, hogy ezt mindenkinek tudnia és használnia kell, aki egészségesen akar aludni, pihenni. 

 

Itt kezdődött a Sleepy 3D story és azóta rengeteg embernek jelentettek segítséget ezek a matracok.

 

KIK VAGYUNK?

Pánczél Sándor és Pánczélné Kovács Gabriella, a Sleepy 3D márka megteremtői. Az egészséges matrac gyártás megálmodói és a folyamatos termékfejlesztés hívei vagyunk.

Termékeinket mi magunk teszteljük, aminek az eredményeképpen egyre jobb matracokat tudunk a Sleepy 3D márkanév alatt létrehozni. A matracaink fejlesztéséhez nagymértékben hozzájárulnak vásárlóink visszajelzései is.

Közel 20 éve foglalkozunk matracokkal, egészségmegőrzéssel, megelőzéssel. Szenvedélyünk az egészségtudatos életmód terjesztése.

Fontos számunkra, hogy a legjobb minőségeben, a legmegfelelőbb terméket tudjuk biztosítani vásárlóinknak.

Pánczél Sándor

Ügyvezető

Pánczélné Kovács Gabriella

Matrac Specialista

KÜLDETÉSÜNK

Segítünk jobban aludni!

‣ Merünk nagyot álmodni és megvalósítjuk álmainkat, hogy a folyamatos termékfejlesztés által kiváló minőségű, egészséges termékeket biztosítsunk vásárlóinknak.

‣ Célunk, hogy csúcstechnológiájú termékek és szolgáltatások biztosításával, folyamatos innovációval ügyfeleink pihenését, egészségét és elégedettségét szolgáljuk.

‣ Fontos számunkra az egészségtudatosság, ezért törekszünk arra, hogy egyre több emberhez eljussanak termékeink.

ÉRTÉKEINK

Bizalom | Innováció | Vevői elégedettség

Bizalom: Vásárlóink elégedettsége és a mi sikerünk a bizalom erősségén múlik, melyet 15 éves tapasztalatunk garantál.
 
‣ Innováció: Saját és munkatársaink fejlődése teszi lehetővé a folyamatos fejlesztést. Vevőink igényei és visszajelzései

fontosak számunkra, melyek alapján, partnereink szaktudására építve fejlesztjük termékeinket.

‣ Vevői elégedettség: Cégünk mozgatórugója vásárlóink elégedettsége. Ez megjelenik a termékfejlesztésben, a kiszolgálás minőségében és a mindennapi kommunikációnkban egyaránt. Figyelünk vevőink egyéni, személyes igényeire, mert fontosak számunkra.

JÖVŐKÉPÜNK

Azt szeretnénk, hogy a Vital Trade 4 You Magyarország egyik piacvezető matracos cégeként, Európa minden országában jelen legyen.

Az Ortho-Sleepy márkanév egyet jelent a minőséggel, vevőink maximális bizalommal vannak a termékeink iránt.

Vállalkozásunk támogató közegben, kölcsönös bizalommal egymás iránt, autonóm csapatként működjön továbbra is.