Vásárlóink mondták

"Ez a matrac egyszerűen maga a luxus tényleg. Mindig jó matracaim voltak, de ez a 3D maga a menyország. Hálás vagyok Önöknek, az ügyintéző Hölgy is kedves, segítőkész. Szállítás is rendben volt. Egyszerűen nagyszerű. Vásárlójuk leszek a jövőben is ez tuti. A kislányom is alig várta, hogy végre kipróbálja! :)"

L. Valentina

"A Sleepy 3D matracot választottuk, mert a páromnak gyakran fáj a háta. Mind a kettőnknek tökéletesen megfelel, érződik a kemény matracmag, mégis kellemesen puha a memória miatt. Azóta enyhültek a panaszai, sokkal ritkábban fáj a háta! Mi nagyon szeretjük! :)"

Csenkey Lilla

"A matrac amit vásároltam Önöknél mindenben megfelel az igényeimnek, azóta nem fáj a derekam, nem fáj a forgócsontom és az éjszakai alvásom azt mondhatom, hogy sokat változott, majdnem végig alszom az egész éjszakát, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a terméket, az eladok nagyon sokat segítenek, hogy melyik matrac felel meg nekem, kedvesek és türelmesek, köszönöm szépen."

Ilona Reith

"Egy éve vásároltam Sleepy 3D matracot, nagyon kényelmes és nyugodt alvást biztosít minden helyzetben. Jól szellőzik, nem lapult össze, nincsen allergiás reakció a matrac fedőanyagától, egyszerűen kiváló. Megérte az árát."

Rozália Mátyás

"Tökéletes minden este elmondjuk hogy milyen jó választás volt az Önök matracát megvenni köszönjük."

Tibor Jankovits

"2 éve vettünk egy Sleepy 3D matracot. Nagyon elégedettek vagyunk vele. A párom épp a hét elején mondta, hogy ezen a matracon nem fáj a háta sosem."

Psanya - LiveYourLife

"A termekrol nagyon sok plusz infot tudtak adni telefonon, nagyon kedvesek voltak. A kiszallitast is elore egyeztettek, nem csak jott egy level, hogy fel ora mulva ott leszunk, ahogy mas boltoknal szokott lenni"

Szabó Mátyás

"Rendkívül segítőkészek! Szuper termékek, top minőség!"

K. Hajni

    Vásárlóink korábbi véleménye azt jelenti, hogy

    100 emberből 96 maximálisan elégedett az új matracával!

    5 csillagos értékeléseink száma 96%